Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Εθελοντισμός...ενημερωθείτε! (www.love4pets.gr)

Μιλάμε πάλι για εθελοντισμό, για προσφορά χωρίς ιδιοτέλεια.

Σ’αυτή τη χώρα που τόσο αγαπάμε, ίσως ο εθελοντισμός να ακούγεται κάπως παράξενα - δεν τον διδασκόμαστε, άλλωστε, ούτε στην οικογένειά μας, αλλά ούτε και στα σχολεία.
Δίνει όμως νόημα στη ζωή μας και βελτιώνει την καθημερινότητά μας. Και πιστέψτε μας, αυτός που πραγματικά αγαπά και θέλει να βοηθήσει, θα βρει τον τρόπο και το χρόνο.

Εμείς εδώ, σ’αυτό το χώρο της προσφοράς για τα ζώα, χρειαζόμαστε πάντα την εθελοντική βοήθεια όλων. Επειδή πολλές φορές λαμβάνουμε μηνύματα ανθρώπων που ενδιαφέρονται και ζητούν να μάθουν τρόπους, με τους οποίους θα μπορούσαν να συμμετάσχουν στην προσπάθειά μας, σας αναφέρουμε μερικές από τις δυνατότητες που προσφέρονται:

- Υλική ενίσχυση με αναλώσιμα, όπως τροφές για σκύλους και γάτες, άμμο για γάτες, εμβόλια για σκύλους και γάτες, αντιπαρασιτικά αλλά και απλά λουριά για σκύλους, Frontline, Stronghold.

- Σπιτάκια για σκύλους και κλουβιά μεταφοράς για γάτες - καινούρια ή μεταχειρισμένα.

- Φάρμακα, όπως χάπια Zylapour, Vibramycin, Augmentin, Synulox, Milbemax, Glucantim, Baytril, Valaneg, ή Amoxil, και αλοιφή Tobrex.

- Οικονομική αναδοχή αδέσποτου που φιλοξενείται σε πανσιόν (’εικονική υιοθεσία’), δηλαδή καταβολή μέρους ή όλου του κόστους τροφής και διαμονής σε πανσιόν, ή/και επίσκεψης κτηνιάτρου, σε συμφωνηθέντα χρονικά διαστήματα. Φυσικά θα υπάρχει δυνατότητα επίσκεψης, όταν θελήσετε να δείτε το ζωάκι που έχετε επιλέξει για αναδοχή.

- Ενίσχυση με προσωπική εργασία από εθελοντές στον ελεύθερο χρόνο τους - έστω και 2 ώρες, μια φορά την εβδομάδα - για μεταφορά ζώων από και προς τον κτηνίατρο και τις πανσιόν, ή για άλλες εργασίες. Εθελοντές με κατάλληλες γνώσεις μπορούν να βοηθήσουν και σε τεχνικές εργασίες.

- Προσωρινή φιλοξενία αδέσποτου μέχρι να βρεθεί ανάδοχη ενδιαφερόμενη οικογένεια για υιοθεσία.

- Χορηγία εκτύπωσης ενημερωτικών φυλλαδίων ή άλλων εντύπων του Σωματείου (πχ. ετήσιο ημερολόγιο).

- Δωρεά μικρο-αντικειμένων προς πώληση στα εορταστικά bazaar του Σωματείου - διακοσμητικά ή χρηστικά αντικείμενα, αξεσουάρ, βιβλία, τσάντες κλπ
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου