Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Cougar επιτέθηκε σε παιδί και το σκυλί σώζει, τον μικρό ιδιοκτήτη του!

Ένα golden retriever στο Boston bar, περίπου 200 χιλιόμετρα βορειοανατολικά του Vancouver στον Καναδά, έδωσε μάχη, με ένα cougar, προκειμένου να σωθεί ο νεαρός ιδιοκτήτης του, ο Austin.


Ο τελευταίος, ήταν στο πίσω μέρος της αυλής του σπιτιού του, προκειμένου να μεταφέρει, ξύλα για το τζάκι!

Κάποια στιγμή, ένα άγριο Cougar, με ένα τελευταίο πήδημα, φτάνει στα....
5 μέτρα κοντά του και ενώ ετοιμάζεται να πηδήξει εναντίον του παιδιού, το σκυλί της οικογένειας, ένα πανέμορφο golden retriever, όρμησε εναντίον του cougar, προκειμένου να σώσει το αφεντικό του!

Η άμεση παρέμβαση του σκύλου, ήταν αρκετή για να σωθεί το παιδί!

Ο χρόνος που μεσολάβησε στην μάχη του σκύλου με το cougar, ήταν αρκετός, ώστε το παιδί να τρέξει σπίτι του και η μητέρα του, να τηλεφωνήσει στην αστυνομία, με υπόδειξη του παππού του παιδιού Lloyd Forman!
Ευτυχώς η αστυνομία, όπως δήλωσε ο Forman, ήλθε στο σπίτι σε λίγα λεπτά!

Η μάχη του golden retriever με το cougar, ήταν στο ποιο κρίσιμο σημείο, καθόσον το cougar, είχε πιάσει από τον λαιμό τον σκύλο και τον είχε τραυματήσει θανάσιμα!

Οι αστυνομικοί RCMP (Royal Canadian Mounted Police), δυστυχώς έπρεπε να πυροβολήσουν και να σκοτώσουν το cougar για να το σταματήσουν από την δολοφονική του επίθεση!

Το σκυλί, αν και βαριά τραυματισμένο, θα αναρρώσει γρήγορα και σύμφωνα με τον κτηνίατρο και θα επανέλθει στην οικογένεια του, η οποία με πολύ ευγνωμοσύνη, του ανταποδίδει την θυσία και την αγάπη του στον Austin!

Η άμεση παρέμβαση του σκύλου, απέτρεψε τον τραυματισμό ή και τον θάνατον του παιδιού!

Ο ένας από τους αστυνομικούς, ο λοχίας Peter Thiessen της RCMP δήλωσε, ότι δεν χρειάζεται να τεθεί το ερώτημα, αν αντί του σκύλου, έπρεπε το παιδί να αντιμετωπίσει το εξαγριωμένο και ίσως νηστικό και πεινασμένο cougar!

Για μια ακόμη φορά, ο σκύλος πρόσφερε τον εαυτό του, για να σώσει το αφεντικό του!

Το παιδί γλύτωσε και το σκυλί, θα επανέλθει στην υγεία του με την φροντίδα και την αγάπη των ανθρώπων της οικογένειας του! http://www.sportime.gr/View.aspx?ArticleID=6946

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου