Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Tα νέα του Εκτοράκου (www.love4pets.gr)



Σήμερα πήγαμε στην Κτηνιατρική για την 8η θεραπεία του. Ο κ. Κουτίνας με τη Φλώρα - εξαιρετική κτηνίατρος, αφοσιωμένη πραγματικά στο επάγγελμά της - αποφάσισαν να αλλάξουν και το φάρμακο της θεραπείας του αλλά και την αντιβίωσή του.

Η περίπτωση του Έκτορα ήταν ιδιαίτερα δύσκολη και παρ’όλο που πέρασε αρκετός καιρός από την έναρξη της θεραπείας του (11 Νοεμβρίου ξεκινήσαμε), άρχισε επιτέλους να φαίνεται καθημερινή βελτίωση της κατάστασης της υγείας του: το στοματάκι του ήταν γεμάτο έλκη και δεν του επέτρεπε να φάει. Το πύον έτρεχε συνέχεια από τα ματάκια του και τις πληγές του. Τώρα, με το στόμα του να έχει σχεδόν θεραπευτεί, τρώει πολύ καλύτερα, ενώ τα ματάκια του άνοιξαν επιτέλους και μας βλέπουν.

Κουνάει χαρούμενα την ουρίτσα του, τρώει με μεγάλη όρεξη και συμπεριφέρεται πλέον σαν φυσιολογικό σκυλάκι.

Ένα μεγάλο Ευχαριστώ στην Ελένη που τον φιλοξενεί και τον φροντίζει με τόση αγάπη, και φυσικά στον κ. Κουτίνα και στην Φλώρα που κάνουν ότι μπορούν για να βοηθήσουν τον Έκτορα.

Και, φυσικά, ένα μεγάλο Ευχαριστώ σε όλους εσάς που μας στηρίξατε στην τόσο δύσκολη απόφαση που πήραμε για να δώσουμε ξανά στον Έκτορα τη χαρά της ζωής.

Κι επειδή ήταν αρκετοί αυτοί που μας ρώτησαν, τα έξοδα για τη θεραπεία του μέχρι τώρα είναι περίπου 500ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου