Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΕΙΡΩΣΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ -



Εχει ξεκινησει και θα συνεχιστει μεχρι τα τελη Ιουνιου προγραμμα στειρωσεων αδεσποτων γατιων στην Θεσσαλονικη ΜΕ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΥΣ . Το προγραμμα τρεχει δυο φορες την εβδομαδα και επικουρικα και τριτη φορα μεσα στην εβδομαδα. Οι κτηνιατροι παρεχουν δωρεαν τις υπηρεσιες τους και δικη μας υποχρεωση ειναι να τους παρεχουμε τα φαρμακα και τα αναλωσιμα των επεμβασεων. Τα φαρμακα και τα αναλωσιμα για καθε θηλυκο ζωο στοιχιζουν 15 ευρω και για καθε αρσενικο ζωο στοιχιζουν 10 ευρω. Οποιος ενδιαφερεται για να στειρωσει ΑΥΣΤΗΡΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΓΑΤΙΑ ας επικοινωνησει με μηνυμα στον inbox η στο τηλεφωνο 6932485481 6932485481 και ΜΟΝΟ τις ωρες 6 εως 9 το απογευμα......ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ...


ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΖΩΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ. Υπαρχει η λιστα στο Pet Shop της Κ Καραμανιδου.

GLAMOXYL LA

METACAM ενεσιμο

DRONSIT ενεσιμο

XYLAPAN ενεσιμο

Επισης η λιστα με τα αναλωσιμα των επεμβασεων εινα:

ΓΑΖΕΣ ΑΠΛΕΣ

ΓΑΖΕΣ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΕΣ

ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΑ ΠΕΔΙΑ 45Χ75

ΣΥΡΙΓΓΕΣ 1 ML ΜΕ ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΗ ΒΕΛΟΝΑ

ΣΥΡΙΓΓΕΣ 2,5 ML

ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΕΣ ΛΕΠΙΔΕΣ

ΦΛΕΒΟΚΑΘΕΤΗΡΕΣ 22G

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΟΡΡΩΝ MICRO DROP

ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΑ ΓΑΝΤΙΑ ΜΕΓΕΘΗ 6,5 Η 7 Η 7.5

ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΑ ΣΚΟΥΦΑΚΙΑ

ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΕΣ ΜΑΣΚΕΣ

ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΕΣ ΒΕΛΟΝΕΣ 17ΜΜ/33ΜΜ

ΓΑΝΤΙΑ ΛΑΤΕΧ

ΛΕΥΚΟΠΛΑΣΤ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΓΕΘΟΣ

HIBITANE SCRUB

HIBITANE ALCOHOLIC

ΡΑΜΜΑΤΑ VICRYL 2/0 ΚΑΙ 3/0 ΑΠΟΡΟΦΗΣΙΜΑ.

FRONTLINE SPRAY

STRONGHOLD ΑΜΠΟΥΛΕΣ.



Στα ζωα γινεται ταυτοχρονα και εσωτερικη και τις περισσοτερες φορες και εξωτερικη αποπαρασιτωση.

Για οσους θελουν να στειρωσουν τα αδεσποτακια τους η ομαδα των εθελοντων βοηθα στο πιασιμο των ζωων με δικες μας παγιδες και δικα μας κλουβια μεταφορας των ζωων και αναλαμβανουμε την μεταφορα των ζωων στους κτηνιατρους και την επιστροφη τους στα μερη απο τα οποια πιασαμε τα ζωα. Τα ζωα φιλοξενουνται δυο μερες μετα την επεμβαση τα θηλυκα και τα αρσενικα μια μερα.



ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΣΤΕΙΡΩΣΟΥΜΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΓΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ INBOX Η ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 6932485481 ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΜΟΝΟ 6 ΜΕ 9 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.

ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΣΤΟΥΣ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ Η ΒΟΗΘΕΙΑ.

ΚΛΟΥΒΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΖΩΩΝ ΕΠΙΣΗΣ ΜΑς ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΑ.


ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΓΑΤΟΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου